Tapahtumat

 
 
 

29.02.2024

Susanna Mandelin: Herääminen - kolmiulotteisia esinekoosteita 27.2.-24.3.2024, Galleria Moletti


SUSANNA MANDELIN: HERÄÄMINEN  

Kolmiulotteisia esinekoosteita   

27.2.- 24.3.2024 

Galleria Moletti, Forssan museo  

 Kaikki lähti tunteestani olevani pinnan alla, ensin olin hukannut itseni sinne, kunnes tajusin, että pinnan allakin on elämää. Hetkittäin aloin taas hahmottamaan värejä ja muotoja. Tunnelmia. Olin elossa. 

 Herääminen oli valtava kokemus, hapuilevat viivat, toistuvat kuviot, elämän rytmi, se kaikki yhdessä valaa yhä toivoa olemassaolon rajapintaan. 

 Retkilläni ulkomaailmaan aloin kerätä iloisen värisiä langan loppuja, kauniita nappeja ja helmiä, sekä värikkäitä lasiesineitä. Värikaipuuni oli kuin suunnaton meri. Sen tyynnyttämiseen ei mikään tuntunut riittävän. Hetki kerrallaan aloin rakentamaan mieleni merenalaista maisemaa, jossa juhlisin heräämistäni. 

 Helmet, napit ja langat alkoivat muotoutua virkkaamalla ja ompelemalla mielikuvituksellisiksi koralleiksi ja juhla-asuksi. Savi ja lasiesineet muuttuivat työstämällä taidekeramiikkateoksiksi, mereni saleihin. Maalien, kynien, liitujen lopuista kehkeytyi maalaamalla sekatekniikkamaalauksia.  

 Näyttelyni koostuu pääosin esinekoosteista, installaatioista, maalauksista ja taidekeramiikasta, joissa on uusiokäytettyä materiaalia. Useiden teosten materiaalit ovat kierrätettyä, toisten vanhaa tai vain unohdettua. Mutta kuitenkin olemassa olevaa. Näyttelyn teokset ovat vuosilta 2019 - 2024. 

 Olet lämpimästi tervetullut näyttelyyn! 

Terveisin,  

Susanna 

 Susanna Mandelin on monipuolinen kuvataiteilija Forssasta. Hän työskentelee monilla eri tekniikoilla. Mandelin on pitänyt useita yksityis- ja yhteisnäyttelyitä Suomessa. Hänen töitään on  yksityiskokoelmissa Suomessa ja ulkomailla. 
 

Instagram @susmanart 
Yhteys: susanna.mandelin@gmail.com / p. 0443537839

Susanna Mandelin: Herääminen - kolmiulotteisia esinekoosteita 27.2.-24.3.2024, Galleria Moletti

 
 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy