Tapahtumat

 
 
 

09.05.2023

Galleria Moletin näyttelyhaku vuodelle 2024 on avautunut


Galleria Moletin näyttelyhaku vuodelle 2024 on avautunut

Forssan museon alakerrassa toimiva Galleria Moletti koostuu kahdesta museon alakerran näyttelyhuoneesta, joiden pinta-ala on noin 80 m2. Näyttelyhuoneet henkivät vanhan tiilitehtaan tunnelmaa rouheine, punatiilisine seinineen. Rakennus, jos Galleria Moletti sijaitsee, on vanha puuvillamakasiini.  

Galleria Moletin näyttelyhaku vuodelle 2024 on avoinna 9.5.-23.6.2023.

Hae näyttelytilaa vapaamuotoisella hakemuksella, josta ilmenee toivottu näyttelyaika, tulevan näyttelyn suunnitelma, valokuvia teoksista sekä ansioluettelo.  Voit lähettää hakemuksen joko postilla tai sähköisesti. Näyttelytila sopii erityisen hyvin tekstiilitaiteen esittämiseen, mutta galleriatilassa on aiemmin ollut esillä kaikkia taiteen muotoja menestyksellisesti.  Näyttelytilasta veloitetaan vuokraa 80 €/vko + 40 € seuraavat alkavat viikot (sis alv 24%). 

Hakuaika päättyy juhannukseen 23.6.2023 mennessä.  Olemme yhteydessä hakijoihin elo-syyskuun aikana.   

Ripustusmahdollisuudet

Tilaan voi ripustaa teoksia ylhäällä katonrajoissa olevista tangoista rautalangoilla ja siimoilla. Tilassa ei ole näyttelykiskoja. Taaemmassa tilassa on vanha, valaisematon, seinäänrakennettu vitriini, jonka voi halutessaan ottaa käyttöön tai peittää verholla. Museolla on lainattavaksi näyttelyjalustoja tarvittaessa.  Vanhaa tiiliseinää (1849) suojelemme uusilta naulanrei'iltä.

Näyttelyaikojen pituus

Näyttelyaikoja myönnetään yleisimmin 3-4 viikoksi. Näyttelyn ripustukselle on varattu yksi päivä (vuokra-ajan aloittava maanantai). Näyttely puretaan viimeisenä aukiolopäivänä (sunnuntai) heti museon sulkeuduttua.  

Tiedotus taiteilijan materiaaleista

Tilavuokraan ja näyttelysopimukseen sisältyy tilan valvonta ja näyttelyn avoinnapito museon aukioloaikojen mukaisesti ja tiedotus näytteilleasettajan toimittamista materiaaleista sähköpostitse medialle, museon uutiskirjeen ja museon sosiaalisen median kanavien kautta. Taiteilija voi halutessaan järjestää näyttelynsä yhteydessä avajaiset tai taiteilijaesittelyn. 

Tiedustelut ja hakemukset:   

kristiina.huttunen@forssa.fi  / 03-41415101

(19.-23.6 välisenä aikana Tuuli Ravantti 03-41415838)

Postitusosoite:  
Forssan museo  
PL 62 
30101 Forssa 

Gallerian pohjapiirros 


Kuva:  Yksityiskohta installaatiosta. Tanja Härmä: Kolmas eli viimeinen paratiisi, 2022. 

Galleria Moletin näyttelyhaku vuodelle 2024 on avautunut

 
 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy