Tapahtumat

 
 
 

15.03.2023

Outi Rämö: Muotokuvia ja muutamia muistoja 28.2.–26.3. Galleria Moletissa


Outi Rämö: Muotokuvia ja muutamia muistoja

Galleria Moletti, Forssan museo

28.2.–26.3. 2023

”Tähän näyttelyyn olen tehnyt ystävistäni muotokuvia öljyväreillä. Muotokuvat ovat samalla värimaalauksia. Haluan kertoa muotokuvissa jotakin meidän keskusteluistamme ja sen hetkisestä tunnelmasta. Akvarelleilla taas olen tehnyt muistoja, niiden lähtökohta on minua kiinnostava esim. kännykän kuva, hetki on ollut tärkeä, teen siitä uuden. Mukana on myös abstrakteja töitä. Tutkin värejä. Minua kiinnostavat intuitio ja alitajunta, miten ne vaikuttavat maalatessa.

Olen kuvataiteen maisteri, taidemaalari, kuvataiteilija ja kuvataiteen opettaja. Olen valmistunut kuvataideakatemiasta 2001. Maalaan pääasiassa abstrakteja akryyli- ja öljyväritöitä. Minua kiinnostaa moni eri tekniikka, rakastan taidetta eri muodoissa, haluan oppia uusia asioita ja nautin tekemisestä. Niinpä olen viime vuosina tehnyt paljon grafiikkaa, sekä puu- että metalligrafiikkaa, välillä piirrän, kynällä, tussilla tai liidulla. Minua kiinnostaa trash design ja kiinnostaa suunnitella kierrätystaidetta. Jos joku ikuinen kiinnostus pitäisi valita, niin se on käsitetaide. 

Töissäni koetan rentoutua ja antaa alitajunnan viedä. Maalaaminen on intensiivistä, keskittynyttä. Maalauksella on oma kieli, sitä täytyy noudattaa.”  Outi Rämö, helmikuu 2023 

 Taiteilija on median tavattavissa ennalta sovittavasti näyttelyripustuksen yhteydessä.

 Yhteys ja lisätietoja näyttelystä:

 Outi Rämö, p. 0400-869057, outi.ramo@gmail.com

Taiteilijasivut

Fb: Outi Rämö

Instagram: Ouditju

 ---

Galleria Moletti, Forssan museo

Wahreninkatu 12

30100 Forssa

ti-pe 10–16

la 10–14

su 12–16


Kuvatiedot

Outi Rämö: Sini kertoo lohikäärmeistä, öljyväri, v. 2022.  Kuva @OutiRämö

Outi Rämö: Muotokuvia ja muutamia muistoja 28.2.–26.3. Galleria Moletissa

 
 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy