Tapahtumat

 
 
 

09.12.2022

Seinäkalentereita vuodelle 2023


Museokaupan uudet kalenterituotteet juhlivat  ensi vuonna 100 vuotta kunnallisena itsehallintoalueena juhlivaa Forssaa, kuosien historiaa ja niinikään sata vuotiasta kotiseutu- ja museotyötä kuosien ja historiallisten valokuvien muodossa.  

Kummat ja Kauniit 2023  

Kuoseja sadan vuoden takaa

Kalenterin kaksitoista kuosia esittelevät sata vuotta sitten käytettyjä painokankaita.  Iloinen kaksikymmenluku synnytti monia taiteen ismejä, kuten kubismin ja surrealismin. Kuinka ne ujuttuivat Forssan painokankaisiin - se selviää vuoden 2023 kuosikalenterista!  Kaikki kalenterin kuosit ovat Forssan museon kokoelmista ja Forssa-yhtiön (1845-1934)  mallikirjoista.  Kalenteri on Forssan museon ja Makmedia Oy:n yhteistuotantoa.

Kuosikalenteri "Kummat ja kauniit 2023" saatavilla Forssan museon museokaupasta ja Kuosikeskuksesta hintaan 14,90 €

Kotiseutukalenteri 2023

Lounais-Hämeen Kotiseutuyhdistys ry 100 vuotta

Kalenterin kuukausia elävöittävät valokuvat historiallisen lounaisen Hämeen menneisyydestä Forssasta, Koijärveltä, Tammelasta, Humppilasta,  Urjalasta,  Somerolla, Jokioisilta ja Ypäjältä.  Kuvat ovat yksityiskokoelmista ja Forssan museon kokoelmista sadan viime vuoden ajalta. 

100 vuotta ensi vuonna täyttävän Kotiseutuyhdistyksen  juhlakalenteria saatavilla Forssan museon museokaupasta ja Kuosikeskuksesta hintaan 15,90 €

Kalentereita voi tilata myös postitse. Käsittely- ja postituskulut (7€) lisätään hintaan.


Kalenteritiedustelut: tuuli.ravantti@forssa.fi

Seinäkalentereita vuodelle 2023

 
 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy