30.06.2022

Kuosikalenteri Kummat ja kauniit 2023

Vuoden 2023 seinäkalenteri "Kummat ja kauniit" jatkaa Forssan museon kuosikkaiden vuosikalentereiden linjaa.

Nyt inspiraatiota on  haettu noin sadan vuoden takaa - millaiset kuosit ympäröivät ja pukivat suomalaisia iloisella 1920-luvulla sitä seuranneella 1930-luvulla?

Kalenterin kaksitoista kuoseista löytyy sekä kauniita kukkakuoseja että nykykatsojan silmin myös kokeilevia ja vähän kummallisia ja hassuja kuoseja. Iloinen kaksikymmenluku synnytti monia taiteen ismejä, kuten kubismin ja surrealismin. Kuinka ne ujuttuivat Forssan painokankaisiin - se selviää vuoden 2023 kuosikalenterista!  Kaikki kalenterin kuosit ovat totuttuun tapaan Forssan museon kokoelmista ja Forssa-yhtiön (1845-1934)  mallikirjoista.

Kalenteri on Forssan museon ja Makmedia Oy:n yhteistuotantoa. Kalenteri juhlistaa sekä vuonna 2023 sataa vuottaan juhlivaa Forssaa että samanikäistä Forssan museota.

Kuosikalenteri "Kummat ja kauniit 2023" saatavilla Forssan museon museokaupasta ja Kuosikeskuksesta hintaan 14,90 ;-

Myynti muille paikkakunnille postitse  nettipankkilinkin avulla.  Kalenterin hintaan 14,90 € lisätään postikulut 7 €

Postitilaukset: Tuuli.ravantti@forssa.fi

Kuosikalenteri Kummat ja kauniit 2023