Tapahtumat

 
 
 

26.01.2022

Tatsuo Hoshika: Hetki 1.-27.2.2022


Tervetuloa HETKI- näyttelyyn! 
 
Valon ja varjon havainnointi on minulle todella tärkeää. Erityisesti silloin, kun maa on valkoisen lumen peittämä, silmäni lepää sen koskemattomassa kauneudessa. Tuo hetki kutsuu pysähtymään ja olemaan vain läsnä, koska se on niin ainutkertainen - kuten lempivirteni Lina Sandellin Päivä vain ja hetki kerrallansa myös muistuttaa. 
 
Lumen valo ja varjo on ollut Suomeen tultuani elämässäni ja maalauksissani merkittävä ja kiehtova aihe. 
 
Tutkin talvisen maiseman muuttuvia hetkiä löytäen sen valkoisesta puhtaasta kauneudesta uusia näkökulmia. Nämä hetket saavat minut ihaillen huokaamaan Luojan käden jälkeä. 
 
Tatsuo Hoshika tammikuussa 2022 

 

TAITEILIJATAPAAMISET GALLERIA MOLETISSA

  • Sunnuntai 6.2.
  • Lauantai 19.2.
  • Sunnuntai 27.2.

Tatsuo Hoshika on Japanista syntyjään oleva kuvataiteilija. Hän on asunut sekä työskennellyt Suomessa vuodesta 1986 lähtien ja asuu nykyisin Vampulassa. Hänen taidekoulutuksensa taustalta löytyvät Tokion Musashino Art University sekä Pariisissa sijaitseva Ecole National des Beaux Arts. Tatsuo Hoshika on pitänyt lukuisia yksityis- sekä yhteisnäyttelyitä sekä Suomessa että Japanissa, Belgiassa, Englannissa, Ranskassa ja Saksassa. Taiteellisen työskentelyn lisäksi hän on toiminut useissa opetustehtävissä kuvataiteen alalla. 

Helmikuussa 2022 Forssan museon Galleria Moletissa nähtävä yksityisnäyttely on taiteilijan ensimmäinen Forssassa. Näyttely HETKI tuo nähtäville taiteilijan talviaiheisia maalauksia, joissa tanssivat talvisten maisemin valot ja varjot. Galleria Moletti / Forssan museo 
Wahreninkatu 12 
30100 Forssa 

Avoinna 
TI-PE 10-16 
LA 10-14 
SU 12-16 

Näyttelyyn on vapaa pääsy. 

Tatsuo Hoshika: Hetki 1.-27.2.2022

 
 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy