Tapahtumat

 
 
 

23.10.2013

Forssan museo osallistui Propagandaprojektiin!


Propagandaprojekti on Suomen museoliiton kampanja, jonka tarkoituksena on houkutella museoita kokeilemaan uudenlaista verkkomarkkinointia

Forssan museo osallistuu projektiin kolmella youtube-videolla: "Privet iz Forssa", "Hitler kuulee Forssan museon uudelleenavaamisesta" ja "Forssaa espanjaksi: Viajes". 

Hitler-video syntyi eräänä perjantaina, kun eräs museon työntekijä pohti ääneen, josko Hitler kuulisi joskus Forssan museon perusnäyttelystä, toinen päätti tehdä videon ja museonjohtaja siunasi idean hämmentyneenä. Syntyi nimimerkki ”kooppi laatikko”. Apuna tietysti Perikato-filminpätkä ja sivusto "Make your own Hitler-video". 

Privet iz Forssa: Viipurista Forssaan pari vuotta sitten muuttanut museoentusiasti Olga Melianitckaia suunnitteli opastusta venäläisille lapsille, ja innoittui runoilemaan Forssan historiasta.Runon ja Kehräämöalueen syksyiset näkymät tallensi mediaharjoittelija Niklas Gabrielsson.

Forssaa espanjaksi: Viajes Museopedagogi Mercedes Pugliese (Buenos Aires, Argentiina) saapui Forssan museoon syksyllä 2011 ja rikastutti päiviämme loistavilla ideoillaan ja sympaattisella persoonallaan ennen kuin palasi kotimaahansa huhtikuussa 2013. Ennen lähtöään hän teki yhdessä Niklas Gabrielssonin kanssa museoaiheisen matkailuvideon. Nauttittavissa espanjaksi ja englanniksi! 

Katselkaa, nauttikaa & antakaa palautetta: forssanmuseo@forssa.fi

 

 

 

 

 

  
 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy