Ajankohtaista

 
 
 

20.04.2021

POLKUJA: Keramiikka-alan artesaanien kevätnäyttely 27.4. - 9.5.2021


Forssan museon galleria Moletissa avautuu Forssan ammatti-instituutin keramiikan alan artesaaniopiskelijoiden kevätnäyttely POLKUJA ti 27.4. Näyttely on avoinna kaksi viikkoa aina 9.5.2021 asti. 

POLKUJA on Forssan ammatti-instituutista keväällä 2021 valmistuvien artesaanien näyttely, joka kokoaa yhteen 12 opiskelijan työt. Näyttely on mielenkiintoinen läpileikkaus savenvalajien taidoista, esillä on astioita, figuureja, veistoksia ja koruja. Näyttely tarjoaa katsojilleen kiehtovia muotoja ja elegantteja yksityiskohtia.

Näyttelykokonaisuuden nimi POLKUJA kuvaa opiskelijoiden yksilöllisiä teitä keramiikan maailmaan. Savi on materiaalina haastava ja monipuolinen. Saven muokattavuus mahdollistaa sen, että ilmaisu voi olla kevyttä ja herkkää tai vaihtoehtoisesti yhtä lailla painavaa ja rouheaa. Saven matka keramiikaksi on kemiallinen prosessi ja joskus se voi yllättää tekijänsäkin, sillä todellinen lopputulos on nähtävissä vasta kun valmis työ nostetaan ulos keramiikkauunista.  

 

Näytteilleasettajat ovat Markus Elo, Helmi Hytönen, Noora Kauko, Tanja Koltsova, Annika Lehtinen, Marianne Laiti, Päivi Mämmelä, Tiina Nolte, Krista Rantanen, Tiina Rantanen, Katri Ruusunen ja Riitta Varvikko.

 

Työt ovat esillä Galleria Moletissa museon aukioloaikoina ti-pe 10-16, la 10-14 ja su 12-16. Vapaa pääsy.

 

Lisätietoja: 

Päivi Mämmelä 050-5368511, keramiikka-alan opiskelija

POLKUJA: Keramiikka-alan artesaanien kevätnäyttely 27.4. - 9.5.2021
 

 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy