Ajankohtaista

 
 
 

28.02.2016

Hong Liu-Sertti: Rakkauden lähettiläs 1.-13.3.2016


Näyttely on kokoelma luontoaiheisia meditatiivisia maalauksia. Visuaalisia vertauskuvia, tilan ja muotojen vuoropuhelua. Siveltimen vetoja sekä valon heijastuksia.

Tekniikat yhdistävät nykytaidetta perinteiseen kiinalaiseen maalaukseen ja kalligrafiaan. Alustana on kanvaksella oleva riisipaperi, jonka päälle on käytetty maalauksen, leimojen ja ohuiden foliokalvojen yhdistelmätekniikkaa. Valon heijastukset ja leimojen sanomat johdattavat katsojaa löytämään tulkintoja teoksistani.

Maalauksien aiheet tulevat suomalaisesta luonnosta, mutta sanoma niiden takana on yleisinhimillinen ja koskettaa meitä kaikkia kulttuuritausta riippumatta. Linnut lentävät ja laulavat ylistystä vapaudelle. Oli aurinkoinen päivä tai myrsky ne eivät hylkää rakkauttaan lentämiseen tai laulamiseen. Luulemme toisinaan kulkevamme yksin vaikka olemme ehkä osana etenevää parvea. Haluan herätää katsojissa ajatuksia elämästä ja paikastamme universumissa. Mitä merkityksiä löydämme? Mitä on aaltojen takana? Mistä löytyy todellinen rauha? Kuuntele linnunlaulua ja löydä rauha sisimmästäsi.

Hong Liu-Sertti: Rakkauden lähettiläs

Hong Liu-Sertti

www.hlsart.fi

p. 0405395833


 

 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy