Ajankohtaista

 
 
 

15.04.2024

Galleria Moletin näyttelyhaku vuodelle 2025 nyt avoinna!


Galleria Moletti on tunnelmallinen näyttelytila Forssan kehräämöalueella, Forssan museon rakennuksessa, vanhan puuvillamakasiinin pohjakerroksessa. Tilaa leimaavat vanhat, punaiset tiiliseinät ja betonilaattalattiat.

Galleria Moletin näyttelyhaku vuodelle 2025 on avoinna 31.5.2024 saakka. 

Hae näyttelytilaa vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää toivotun näyttelyajan, tulevan näyttelyn suunnitelman, valokuvia teoksista sekä ansioluettelon. Lähetä hakemus sähköpostilla ja postitse. Hakemukset käsitellään kesän aikana, ja valinnasta saa tiedon viimeistään syyskuun alussa. Galleria muodostuu museon alakerran kahdesta näyttelyhuoneesta. Pinta-ala on yhteensä noin 80 m2 . 

Näyttelyvuokra: 100 €/vko + 50 € seuraavat alkavat viikot (sis. alv 24%).

Tiedustelut ja hakemukset:

kati.kivimaki (at) forssa.fi, p. 03-41415837


Postitusosoite:

Forssan museo, PL 62, 30101 Forssa

Käyntiosoite: 

Galleria Moletti, Forssan museo,  Wahreninkatu 12, 30100 Forssa.

Avoinna ti-pe 10-16, la 10-14, su 12-16 (kesäkuu-elokuu la-su 12-16)


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten pitkiä näyttelyajat ovat?

Näyttelyajat ovat yleisimmin 3-4 viikkoa. Näyttely ripustetaan vuokra-ajan aloittavana maanantaina. Näyttely puretaan viimeisenä aukiolopäivänä heti museon sulkeuduttua.

Mitä tilavuokraan sisältyy?

Tilan valvonta ja näyttelyn avoinnapito museon aukioloaikojen mukaisesti sekä tiedotus näytteilleasettajan toimittamista materiaaleista sähköpostitse medialle, museon uutiskirjeen ja museon sosiaalisen median kanavien kautta sekä museon tapahtuma-alustojen kautta. 

Miten tilaan ripustetaan ja mikä on sen koko?

Näyttelytila koostuu kahdesta näyttelyhuoneesta (n. 80 m2).

Teosripustus tapahtuu ylhäällä katonrajoissa olevista tangoista rautalangoilla ja siimoilla. Tilassa ei ole näyttelykiskoja. Taaemmassa tilassa on vanha seinäänrakennettu vitriini, jonka voi halutessaan ottaa käyttöön tai peittää verholla. Museolla on veistosjalustoja varastoissaan.

Gallerian pohjapiirros

Avajaiset

Taiteilija voi halutessaan järjestää avajaiset tai vaihtoehtoisesti näyttelynesittelyn/taiteilijatapaamisen museon aukioloaikoina, tai erikseen sovittuna muuna aikana. Museo tiedottaa museon aukioloaikaan järjestetyistä tilaisuuksista omissa kanavissaan.

Galleria Moletin näyttelyhaku vuodelle 2025 nyt avoinna!
 

 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy