Ajankohtaista

 
 
 

01.10.2014

Langoilla -Jenni Kalsolan maalauksia Aulagalleriassa 7.10.-2.11.


Jenni Kalsola Forssan museon Aulagalleriassa 7.10-2.11.2014

Olen valmistunut kuvataiteilijaksi Kankaanpään taidekoulusta 2001 ja Taiteen maisteriksi Taideteollisesta korkeakoulusta 2009. Asun ja työskentelen Forssassa jossa toimin kuvataiteilijana ja Forssan lasten ja nuorten kuvataidekoulussa kuvataideopettajana.

 

LANGOILLA

Maalaukseni leikittelevät materian olemuksella ja sisältävät perinteisen öljyvärin ja akryylivärin lisäksi erilaisia kierrätysmateriaaleja. Töistäni löytyy kankaanpalasia, nappeja, kansia, loppuun kulutettuja siveltimiä, tyhjiä öljyvärituubeja, liitumurskaa jne. Yksi näyttelytöitäni yhdistävä tekijä löytyy langoista. Olen ”langoittanut” käytöstä poistettuja esineitä osaksi maalauksia sekä pyöritellyt horisontti linjaa tai työn taustaa.

Näyttelyn nimi viittaa myös tapaani työskennellä ”vuoropuhellen” teoksen kanssa. Työ muuttaa muotoaan jatkuvasti sen edetessä ja valmiissa maalauksessa alkuperäisestä suunnitelmasta saattaa olla vain rippeitä jäljellä. Tunnustelen, tutkin, ihmettelen ja kuulostelen ympäröivää todellisuutta eli olen langoilla.

 

 

 

 

 


 

 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy