Ajankohtaista

 
 
 

13.05.2014

ArtSiro kisa 14.5.-14.8.2014


Forssan museo haastaa mukaan ArtSiro-kisaan!

Kisan säännöt: 

Annamme osallistujille siropussin* Finlayson-Forssan kankaita. Pussissa on 3-5 palaa erilaisia kuosia. Tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa kankaista käyttötuote tai taideteos. Lopputulos voi olla mitä vain, kunhan siihen on käytetty siropussin kankaita. Anna mielikuvituksen liitää! Muita materiaaleja saa lisätä, eikä kaikkia kankaita ole pakko käyttää.

ArtSiro-kisaan osallistuvat tuotteet/ teokset asetetaan esille Forssan museon Aulagalleriaan 26.8.-7.9.2014 Art Häme ’14 –tapahtuman yhteyteen. Kisaan voi ilmoittautua 14.5.-14.8.2014 välisenä aikana ja ArtSiro-tuote on tuotava museolle 21.8. mennessä. Osallistuja voi olla yksittäinen henkilö, työyhteisö tai kaveriporukka. Parhaat tuotokset palkintaan kirjapalkinnoin ja koko kisan voittaja pääsee yllätysmatkalle kiinnostavaan museokohteeseen syys-lokakuun aikana. 

Tartu haasteeseen ja laita se kiertämään!

Ilmoittautuminen:

Asta Suominen, p. 03-4141 5840

asta.suominen@forssa.fi

* Sirosäkki oli rykkityykistä valmistettu säkki, joka sisälsi kangassuikaleita eli siroja. Sirosäkki oli yksi Forssan Yhtiön tehtaanpuodin suosituimmista kauppatavaroista. 

ArtSiro on osa Grundtvig-oppimiskumppanuusprojektia Re3 - Remember, Revive, Reuse, jossa Saksan Apolda, Puolan Bialystok ja Suomen Forssa yhdessä etsivät tapoja tuoda esiin elvyttää paikallista tekstiiliperintöä. 

 


 

 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy