27.12.2017

Mimmi Pearlman - Seikkailuun Aulagalleriassa 3.1. - 28.1.

Seikkailuun- näyttelyn aiheet kumpuavat sisäisen lapsen maisemista.

Näyttelyn teokset ovat kuin sivuja suuresta kuvakirjasta, jossa sadun juoni jää katsojan päätettäväksi.

Usein sadut on totuttu näkemään lasten juttuina.

Mutta onko asia todellisuudessa näin?

Voisiko ollakin niin, että saduissa piilee universaaleja totuuksia, tarinoita aidoimmasta osasta itseämme, ikään katsomatta?

Mitä tapahtuu jos pysähtyy kuuntelemaan tätä osaa itsessään?

Enpä tiedä..

Mutta luulen ,että sitähän voi joutua vaikka seikkailuun!

Näyttelyn visuaalisena pohjana on ajatus maalauksen ja kuosisuunnittelun vuoropuhelusta.

Tämä näkyy maalauksissa toistona, vahvoina ääriviivoina, sekä kuvitusmaisuutena.

Olen suunnitellut maalausten pohjalta myös muutamia kuoseja, jotka ovat nähtävillä näyttelyn yhteydessä.­

Näyttelyn teokset on toteutettu sekatekniikalla.­­

Mimmi Pearlman

Hämeenlinnassa 7.12.2017

Mimmi Pearlman - Seikkailuun Aulagalleriassa 3.1. - 28.1.

FORSSAN MUSEON AULAGALLERIA 2018

3.1. – 28.1. Mimmi Pearlman: Seikkailuun

30.1. – 4.3. Heta Laitakari: Versovia - veistoksia valosta ja pronssista

6.3. – 18.3. Titi Lillqvist ja Minna Tiirikainen-James:                                     Tanssiva shamaani ja matkaajat

20.3. – 1.4. FAI Keramiikka-artesaanit: Monta Tarinaa

4.4. – 22.4. Kulttuuriyhdistys Kuvio, FAI media-ala ja Wahren-opisto: Kulttuuri on meidän -valokuvanäyttely

24.4. – 13.5. Kuvataidekoulu: Lopputyönäyttely

15.5. – 10.6. Maria Nuutinen: Käännekohtia

12.6. – 8.7. Soile Hovila & Kisälli: Metsän katedraalissa

10.7. – 29.7. Liisa Lehtimäki: Awaken

31.7. – 26.8. Iiris Ruuth ja Annina Åsvik: Faunin iltapäivä

28.8. – 23.9. Ilona Tala: Gardenia

25.9. – 21.10 Anne Heinonen

23.10. – 18.11. Marko Viik

4.12. – 13.1. Tuuli Autio

kiinnostuitko aulagalleriasta näyttelytilana?

Vuoden 2019 näyttelyajat ovat haettavissa 4.6.2018 mennessä.

Aulagallerian näyttelytilaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa ilmenee toivottu näyttelyaika, näyttelysuunnitelma, valokuvia teoksista sekä ansioluettelo.  Näyttelytilasta veloitetaan vuokraa 80 €/vko + 40 € seuraavat alkavat viikot (sis alv 24%).

Tiedustelut ja hakemukset: sähköpostilla tai p. 03-41415838

Postitusosoite: Forssan museo, PL 62, 30101 Forssa

Kesän 2018 tapahtumatiedot löydät täältä.