Ajankohtaista

 
 
 

24.06.2021

Nuppu Print Company: Kesäkiertue Kuosikeskuksella 24.7. klo 15.30-17


NUPPU PRINT COMPANY: KESÄKIERTUE SAAPUU FORSSAAN 24.7. klo 15.30-17.00

Forssan museon Kuosikeskuksen edustalla (Wahreninkatu 13) päivystää tuona lauantaisena iltapäivänä Nuppu Print Companyn kangaskauppa-auto, josta on mahdollista ostaa itselle Nupun valloittavia painokankaita!

Kuosikeskus ja Ihana kukka! -kesänäyttely ovat tapahtumapäivänä avoinna poikkeuksellisesti klo 12-17.  Viimeisellä tunnilla vietetään Happy Hour -avoimien ovien tuntia, jolloin näyttelyyn on vapaa pääsy. Tervetuloa!


Nuppu Print Company – Kesäkiertue 2021

Daydreams, flowers and fairy tales – on fabric and paper

Nuppu Print Company perustettiin ilolla ja innostuneena toteuttamaan unelmaa onnellisemmasta arjesta. Nuppu suunnittelee ja toteuttaa printtejä, joista painetaan maailman ihanimpia kankaita ja paperituotteita. Nupun kuoseissa kukkivat Pohjolan kukat. Nupun ainutlaatuinen tyyli syntyy tarinallisista kuoseista ja harkituista väriskaaloista, jotka ovat oman suunnittelijamme Sadun käsialaa.

Nupun kesäkiertue kehitettiin keväällä 2020, kun messut ja tapahtumat peruuntuivat. Halusimme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tulla hypistelemään kankaitamme paikan päällä ja nostaa samalla esiin ihania puoteja ja muita vierailukohteita ympäri Suomen. Kesän 2020 kiertue oli menestys ja jatkamme samalla konseptilla kesällä 2021.

Lue lisää Nupun nettisivuilta!

Nuppu Print Company: Kesäkiertue Kuosikeskuksella 24.7. klo 15.30-17
 

 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy