Ajankohtaista

 
 
 

07.11.2018

Kehruukuppila siirtyy Kuosikeskukseen 14.11!


Forssan museon neulekahvila eli Kehruukuppila vierailee 14.11 osoitteessa Wahreninkatu 13  eli tutummin Kehräämön Lankanvärjäämön vasemmassa päädyssä ( ent. Sigrid). Paikassa  avautuu ensi tammikuun puolessa välissä yhteisöllinen työtila työnimellä "Kuosikeskus".  Vuonna 2019 Kehruukuppilan toiminta siirtyy Kuosikeskukseen. 

Kuosikeskuksessa järjestetään vuoden 2019 aikana tekstiiliarkiston riippunäytteitä vapaaehtoistyönä. Kiinnostaako sinua tulla mukaan toimintaan ja  kuulla siitä lisää?

Olet tervetullut paikalle 14.11 keskiviikkona klo 17-19. Kehruukuppiloiden vakiintuneeseen tapaan museo tarjoaa kahvit. Mukaan voit ottaa oman kutimen tai vain poiketa tervehtimään museolaisia ja tutustua kuositalkoiden tulevaan pitopaikkaan - ja massiiviseen kuosiaineistoon pahvilaatikoissaan! 

Lisätiedot: 

Kristiina Huttunen, projektikoordinaattori, Kuoseja kaupungille 03- 4141 5101

Kuosiaineiston yhteisöllinen järjestäminen on osa Forssan museon Kuosien kaupunki-projektia. Kuosien kaupunki edistää kuosien marssia kaupunkitilaan ja kuositalkoita, joissa vapaaehtoiset järjestävät historiallista kuosiaineistoa ja antavat merkityksiä eri aikakausien tekstiileille. Kuosien kaupunki-projektia tukee Museovirasto. 

Kuvan kuosi: Osa esiliinakuosista vuodelta 1962. Suunnittelija ei ole tiedossa, mutta sekä kuosi että kangas on suunniteltu ja painettu Forssassa. Forssan museon teollisen tekstiilin kokoelma. 

Kehruukuppila siirtyy Kuosikeskukseen 14.11!
 

 
 
 
 
 
 
Saavutettavuusseloste | login Synergia Foxy